Om Demoskopbloggen

På Demoskops blogg skriver vi om varumärke och kommunikation och allt däremellan. Här blandas personliga reflektioner kring varumärkespositionering och kommunikativa rön med analytiska texter om allt från hur man mäter sociala medier och digitala kampanjer till trender inom områden som influencer marketing, AI och programmatiska köp.Vi skriver högt och lågt, långt och kort, men alltid om något aktuellt ur ett varumärke- eller kommunikationsperspektiv.

Vi som skriver jobbar inom varumärke och kommunikation på Demoskop. Ibland har vi även gästbloggare från relevanta företag och organisationer, som delar med sig av aktuella ämnen, trender eller fenomen inom branschen.

Demoskops team inom varumärke och kommunikation består av erfarna undersökare med olika bakgrunder från exempelvis mediebranschen, reklam och försäljning. Våra varierande bakgrunder och intressen gör att inriktningen på inläggen kommer variera, vilket vi hoppas skapar en spännande bredd på innehållet.

Vi hoppas att du kommer inspireras och framförallt engageras. Vi är nyfikna på vad du tycker, lämna därför gärna en kommentar eller ta kontakt med oss om du vill.

Kontakta oss

Arkiv

Kontakta oss

Här kan du komma i kontakt med oss.

Följ oss