Demoskop höstmingel

Igår hade vi på Demoskop höstmingel för nära och kära i våra lokaler i Stockholm. Vi firade att Inizio och Demoskop gått samman och att Demoskop fyller 30 år i år! Vi är ett av Sveriges vassaste företag med många idéer om hur man kan arbeta med research i en värld som snabbt förändras.

Kvällen inleddes med att Karin Nelsson, vd Demoskop, tillsammans med grundaren Peje Emilsson, hälsade alla välkomna. Sedan hade Demoskops Peter Bryngelson, Peter Santesson och Per Hörnsten en presentation där de gav sin syn på utvecklingen inom både marknads- och samhällsundersökningar. Vi fick också höra en kompetent panel, ledd av Anders Oxelström, Kreab, diskutera framtidens research bestående av Ingela Jerat, Head of Digital på NCC, Axel Björneke, Strategist på Socialdemokraterna och Johan Kvist, Marketing Science Lead Nordic på Facebook.

En otroligt trevlig kväll. Stort tack till alla som kom!

/Demoskop-teamet

Emmy Sandberg

Emmy Sandberg

Kommentera

Arkiv

Kontakta oss

Här kan du komma i kontakt med oss.

Följ oss